top of page

K  A  U  N  E  U  S  H  O  I  T  O  L  A

Benjamiina

ENVIRON-VITAMIINIHOIDOT

 

Environ®:in päämääränä on näkyvät tulokset. Aktiivisten aineosien viemiseen ihon syvempiin kerroksiin kehitetyt Environ IonzymeDFMachine ja CosmeticRoll-CIT® ovat innovatiivisia välineitä tieteellisen ihonhoidon alalla.

Environ-hoitofilosofian ydinajatuksena on ihon normaalin rakenteen säilyttäminen ihoa vahingoittamattomilla nuorennusmenetelmillä.

 

Hoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksuja käytetään vain tarvittaessa. Kaikki Environ-tuotteet on testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

 

PORTAITTAINEN SYSTEEMI

 

Environin päätuotelinjat perustuvat portaittain voimistuviin aktiiviaineosa- ja vitamiinipitoisuuksiin, jolloin asiakkaan iho totutetaan voimakkuuksiin asteittain.

Environ-tuotteita saa vain koulutettujen lääkäreiden, plastiikkakirurgien, ihotautilääkäreiden ja kosmetologien kautta.

 

AKTIIVIAINEOSAT

 

A-VITAMIINI

 

Environ-ihonhoitotuotteiden perustana on A-vitamiini-retinyylipalmitaatin ja –asetaatin muodossa.

Environ on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion (ihoärsytyksen), mikä on yleistä kaikille A-vitamiinimuodoille.

 

C-VITAMIINI

 

Environ on edelläkävijä käyttäessään stabiloitua ja erittäin tehokasta C-vitamiinimuotoa. C-vitamiini on vapaiden radikaalien tuhoaja ja sillä on tärkeä rooli kollageenin tuotannossa. Yhdessä A-vitamiinin kanssa se toimii tehokkaammin ihon löystymistä vastaan. Se auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja vähentämään maksaläiskiä.
C-vitamiini on välttämätön kauniin ja kuulaan ihon ylläpitämiseksi.

 

ANTIOKSIDANTIT (VAPAIDEN RADIKAALIEN TUHOAJAT)

 

Environ käyttää tuotteissaan ihon tärkeimpiä antioksidantteja: C-, E-, B5-vitamiineja, beetakaroteenia ja antioksidantteja kasviuutteista.

www.environ.co.za

bottom of page