top of page

K  A  U  N  E  U  S  H  O  I  T  O  L  A

Benjamiina

KESTOPIGMENTOINTI

 

KULMAT, EYELINERIT, HUULET

 

Ole huoliteltuna aamusta iltaan kestopigmentoinnin avulla! Tarjalla on yli 20 vuoden kokemus pigmentoinneista.

KESTOPIGMENTOINTI ON KULMAKARVOJEN SEKÄ RIPSILINJAN PITKÄKESTOISTA KOROSTAMISTA.

 

Kestopigmentointi korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai meikin tekeminen on hankalaa (esim. silmälasit).

 

Ammattilaisen tekemänä pigmentointi on turvallista ja kivutonta. Värit joita käytämme ovat laadukkaita, puhtaita ja nimenomaan pigmentointiin tarkoitettuja. Kun väri ja malli on suunniteltu huolella kasvoihin sopivaksi, tulos on luonnollinen ja kauniisti piirteitä kohottava ja korostava. Väri pysyy iholla yleensä 1-3 vuotta ja haalistuu vähitellen pois.

Korostuskäsittelyssä voi käydä vaikkapa vuoden, puolentoista kuluttua, jos siltä tuntuu ja haluaa lisää tummuutta.

 

Pigmentointi on onnistunut silloin, kun sitä ei varsinaisesti huomaa, mutta ilme on piristynyt ja huoliteltu. Haluttaessa voidaan luonnollisesti tehdä myös tummempi ja näyttävämpi pigmentointi. Lähtökohtana on aina asiakkaan omat toiveet ja piirteet.

 

Meille voit tulla myös maksuttomaan konsultaatioon ennen varsinaista käsittelyä.

KESTOPIGMENTOINTI VAI MICROBLADING?​

Monet haluavat antaa piristävää ilmettä silmiin ja kulmiin olemalla huolitellun näköisiä niin urheillessa kuin mökilläkin. Kestopigmentointi tuo ratkaisu tähän! Eri tekniikkoja ovat siis kestopigmentointi, microblading tai 3D.

 

Laadukkaalla kestopigmentointilaitteella voidaan tehdä todella kaunista ja karvamaisen ohutta, hentoa jälkeä. Tämä menetelmä ei suinkaan tee kulmista pikkuveljen tussilla piirrettyjä suttuviivoja, vaan sillä pystyy tekemään vaikka herkkää sheidausta, joka on ns. utuinen luomiväritekniikka. Sheidausta käytetään kulmakarvojen taustalla antamaan tummuutta ja sillä hyvin hentojen kulmien linjat ryhdistetään esimerkiksi tekemällä kulmakarvan alareuna tummemmaksi ja häivytetään väriä yläreunaa kohti. Aina riippuen asiakkaan piirteistä ja toiveista.

Kestopigmentoinnissa ihoon ei tehdä viiltoja kuten microbladingissa, vaan siinä syötetään väriä ihoon kevyesti ja viivamaisen kauniisti, karvamaisuutta jäljitellen. Lopputulos ei ole iholla kompaktina, tylppämäisenä pintana, vaan hyvin luonnollisen näköisenä. Tällä tekniikalla ja hyvällä ja koneella saadaan aikaan lähelle 3D-jälkeä ja karvan kasvusuunnat saadaan hyvin esille, joka antaa kulmille syvyyttä ja luonnollisuutta.

 

Microblading-menetelmässä työkaluna käytetään veistä, jolla ihoa viilletään pinnalta auki ja väri laitetaan haavaan. Veitsitekniikalla eli ihoa viiltämällä vaarana on, että viilto menee liian syvälle tai jää liian pinnalliseksi, jolloin väri ei pysy. Kestopigmentoinnissa hyvällä koneella ja ammattitaitoisen tekijän tekemänä ei ole vaaraa liian syvälle menemisestä tai ihon arpeutumisesta.  

 

Hoidossa käytetty väri valitaan huolellisesti kuhunkin ihoon parhaiten sopivana ja asiakkaan toiveiden mukainen tummuuden aste. Värin voi aloittaa vaaleampana ja lisätä tummuusasetta toisella käyntikerralla. Kestopigmentointi kestää ihosta riippuen noin 2 vuotta eli pysyvyys on huomattavasti paljon pitempi kuin microbladingilla tehtynä, jolloin pysyvyys on iholla yleensä vain 6-12 kk. Tämä on yleensä merkittävin syy, miksi Benjamiinan asiakkaat valitsevat kestopigmentoinnin microbladingin sijaan.

 

Alallemme on tullut viimeaikoina paljon microblading-menetelmää opettavia tahoja ja niiden kautta saattaa valmistua muutaman päivän koulutuksen saaneita tämän hoitomuodon tekijöitä. On aina hyvä valita kosmetologi tai tekijä huolella, jotta saa varmasti hoitonsa ammattilaisen käsissä. Sekä kestopigmentoinnissa että microbladingissa tekijän tulee  olla alansa ammattilainen, jotta jälki on hyvää. Eyelinerit tehdään aina kestopigmentoimalla.

 

Kauneushoitola Benjamiinassa on kokemusta kummastakin kulmien korostusmenetelmästä ja olemme  pitkällä, useiden vuosien kokemuksella päätyneet suosimaan kestopigmentointia turvallisempana ja kestävämmän jäljen antavana menetelmänä. Myös asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä kestopigmentoinnilla tehtyihin kulmiinsa. Tyytyväiset asiakkaat ovat tae siitä, että hoitomme tehdään aina korkealaatuisella ammattitaidolla.

bottom of page